Hegyvidéki Könyvelő Kft

Könyvelés Kicsiknek és Nagyoknak

Kapcsolat

Telefon:

+36-30/241-2430

E-mail:

iroda@hegyvidekkft.hu

hegyvidekkft@gmail.com

Nyitva tartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Facebook

Megosztás

Szolgáltatások

Miért előnyös szolgáltatásaink igénybevétele az Ön vállalkozása számára?


A számviteli és bérszámfejtési terület hatékonyabb működtetése lehetővé teszi, hogy vállalkozását üzleti tevékenységére fókuszálva magasabb színvonalon irányítsa.

  1. Társaságuk teljesítményét, eredményességét és hatékonyságát fő prioritásként kezelve szolgáltatásainkat minden esetben az Önök igényeihez igazítjuk.
  2. A velünk való együttműködés magas szintű szakmai rendszert biztosít elsősorban a számviteli kontrollok, a számviteli, pénzügyi, bérszámfejtési feladatok és folyamatok terén.
  3. Az ilyen fokozott szakmai figyelemnek számos előnye van, a pontosabb könyveléstől egészen a növekedési stratégiához vezető döntéstémogató tanácsadásig.
  4. Bármikor készen állunk konkrét kérdéseik megvitatására, és örömmel állunk az Önök rendelkezésére, hogy a felmerült problémák megoldásában segítsünk, illetve tanácsot adjunk.
  5. Mindez az Önökkel való kapcsolat elmélyítését segíti elő, és ezáltal emeli a tevékenységünk illetve szolgáltatásaink színvonalát kölcsönösen.
  6. Miközben átvesszük a könyvelés terheit, a technológia segítségével Ön folyamatosan tájékoztatást kap a könyvelési illetve pénzügyi információkról.
  7. A bérszámfejtési szolgáltatásunk átfogó integrált megoldást nyújt a bérszámfejtés, tb,munkaügy, cafeteria, hr területekre.
  8. Szakképzett csapatunk rövid időn belül átveszi a feladatokat, akár az előző könyvelőtől, és magas szinten biztosítja a folytonosságot.
  9. Függetlenül az Önök által igényelt szolgáltatás típusától, a szolgáltatásnyújtáshoz szükséges erőforrások és munkatársak folyamatosan rendelkezésükre állnak.
  10. Társaságuk teljesítményét prioritásként kezeljük, folyamatosan az Önök érdekeit tartjuk szem előtt, és tapasztalatainkról rendszeres visszajelzést adunk. Ezáltal mélyebb betekintést nyerhetnek társaságuk pénzügyi helyzetébe, ami a magasabb színvonalú irányítást teszi lehetővé.