Hegyvidéki Könyvelő Kft

Könyvelés Kicsiknek és Nagyoknak

Kapcsolat

Telefon:

+36-30/241-2430

E-mail:

iroda@hegyvidekkft.hu

hegyvidekkft@gmail.com

Nyitva tartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Facebook

Megosztás

Segítség Cégalapításhoz

Ha vállalkozást szeretne indítani, céget kíván alapítani és ezért felelősségteljes és megalapozott döntést akar hozni vállalkozása sorsáról, akkor előzetesen tájékozódnia kell a cég jövőbeni eredményes működését befolyásoló tényezőkről.

Ha informálódni akar leendő vállalkozása tevékenységével összefüggő üzleti lehetőségekről, adózási feltételekről, költségekről és egyéb fontos tényezőkről akkor cégalapítás előtti tanácsadásunkra van szüksége.

A cégalapításnál jól megválasztott jogi forma, adózási mód és egyéb tényezők egy induló vállalkozás esetében létfontosságú lehet, hiszen ezek fogják meghatározni a vállalkozás első üzleti évének eredményességét. Fontos tisztában lenni az induló és kezdeti működési, ill. beruházási költségekkel, várható bevételekkel.

A cégalapítás előtti informálódásnak és tervezésnek köszönhetően már tudni fogja, hogy megéri foglalkozni az adott tevékenységgel, vagy sem. A gondos előkészítés alapján nincsenek felesleges kiadások, amely veszélybe sodorhatnák induló vállalkozása működőképességét. Pontos adatok alapján tudja ütemezni vállalkozása fenntartását és jövőbeni fejlesztését, bővítését.

Javaslatot teszünk a megfelelő vállalkozási formára!

Felvázolt tervei, ötletei alapján cégalapítás előtti tanácsadás szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk, hogy a tevékenység végzéséhez milyen vállalkozási formát lenne érdemes választani, valamint milyen előnyökkel és kockázati tényezőkkel jár a választandó vállalkozási forma. Tisztázzuk a felelősségi kérdéseket.

A választott tevékenység, vállalkozás mérete és szervezeti felépítése, tervezett árbevétel és alkalmazottak létszáma alapján javaslatot teszünk a legköltséghatékonyabb adózási formára.

Tájékoztatjuk, milyen költséggel jár a vállalkozás létrehozása/cégalapítása. Az előző pontban felvázolt adatok alapján kalkulációt készítünk a működés során felmerülő adó és járulékfizetési költségeiről.